– Enheten skal sikre både fysisk og kybernetisk sikkerhet og vedlikehold av infrastruktur og utstyr, sa Maduro i en TV-sendt tale.

Han gjentok anklagen om at strømbruddene skyldes sabotasje og dataangrep utført av USA. Opposisjonelle i Venezuela mener i stedet at årsaken er korrupsjon, manglende vedlikehold og dårlig styring av energisektoren.

Millioner av mennesker i Venezuela var i en uke rammet av strømbrudd. Også sykehus mistet strømmen, og en rekke mennesker skal ha mistet livet. Strømbruddet rammet også lokalt næringsliv. Flere steder er det meldt om matmangel og plyndring av butikker.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Slik lager Katla-kokken Atli Már Yngvason sin populære tostada han serverer under SXSW
I ti dager lager kokken bak Katla i Oslo mat for House of Scandinavia på South by Southwest-festivalen i Austin i Texas.
01:02
Publisert: