Dette var en av over 20 meldinger som møtte leserne på twitterkontoen til svenske Socialdemokraterna i dag.

De uvanlige meldingene skyldes at twitterkontoen til statsminister Stefan Löfvens parti er blitt kapret i løpet av natten, skriver Sveriges Television (Svt).

Rett før klokken to natt til mandag begynte det å publiseres merkelige innlegg på partiets twitterkonto. Blant annet om, Balkanpolitikk, cannabis og at Stefan Löfven skal gå av. Kontoen har også fått en ny logo med et bitcoin-merke over den sosialdemokratiske rosen.

– En del svært alvorlige ting

Kaprerne skal også ha byttet partiets passord til kontoen. Ifølge en pressemelding fra partiet jobbes det med å finne en løsning på kapringen.

– Det er selvfølgelig ikke noe vi står bak, det er en del svært alvorlige ting som står der, sier pressekontakt Åsa Söderén til Svt.

Partiet oppgir ifølge Svt at man fortsatt jobber med å finne en løsning.

Ekspert på it-sikkerhet Robert Malmgren sier til svt at han ikke er overrasket over det som har hendt.

– Sosiale medier er et stort vindu mot verden akkurat nå så at noen tar over noens konto og sprer informasjon eller desinformasjon er ikke så rart, sier han til Svt.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.