Snow Topacio, Karen Agustin og Jonathan Topacio vokter en provisorisk barrikade i Manila på Filippinene. Målet er å begrense trafikken i de trangeste smugene og gatene, i håp om å stoppe spredningen av koronaviruset.
Snow Topacio, Karen Agustin og Jonathan Topacio vokter en provisorisk barrikade i Manila på Filippinene. Målet er å begrense trafikken i de trangeste smugene og gatene, i håp om å stoppe spredningen av koronaviruset. (Foto: Ezra Acayan/Getty Images)
Dette bildet, delt ut av Madrids regionale myndigheter, viser et provisorisk sykehus satt opp i Infema konferansesenter i Madrid. Spania er hardt rammet av koronaviruset. I Europa er det bare Italia som har hatt flere dødsfall.
Dette bildet, delt ut av Madrids regionale myndigheter, viser et provisorisk sykehus satt opp i Infema konferansesenter i Madrid. Spania er hardt rammet av koronaviruset. I Europa er det bare Italia som har hatt flere dødsfall. (Foto: AFP)
En kvinne sprayes med desinfiserende middel før hun slipper inn på et offentlig kontor i Surabaya i Indonesia. Sprayingen er et føre var-tiltak mot koronaviruset.
En kvinne sprayes med desinfiserende middel før hun slipper inn på et offentlig kontor i Surabaya i Indonesia. Sprayingen er et føre var-tiltak mot koronaviruset. (Foto: Juni Kriswanto/AFP/NTB Scanpix)
Passasjerfly fra Lufthansa er stilt opp på rekke og rad på Frankfurt lufthavn. Flyselskapene blir berørt av reiseforbud og avbestillinger relatert til spredning av koronaviruset.
Passasjerfly fra Lufthansa er stilt opp på rekke og rad på Frankfurt lufthavn. Flyselskapene blir berørt av reiseforbud og avbestillinger relatert til spredning av koronaviruset. (Foto: Thomas Lohnes/Getty Images)
Artisten Line Alexander opptrer på Times Square i New York City iført en maske. Antallet dødsfall som følge av koronaviruset har steget over hele USA og Europa.
Artisten Line Alexander opptrer på Times Square i New York City iført en maske. Antallet dødsfall som følge av koronaviruset har steget over hele USA og Europa. (Foto: Kena Betancur/AFP/NTB Scanpix)

Makrina Anastasiadou og hennes tangopartner «El Morocho» danser på en nesten tom restaurant i Buenos Aires. Argentinske myndigheter har forbudt tangoshow, tangoundervisning og tangoarrangementer i 15 dager for å hindre spredning av koronarviruset.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.