Sitter igjen med 15 mrd. etter enhjørningskollaps: – Vanskelig å kontrollere seg når du har en sugardaddy

Grunnleggeren av hva som var verdens mest verdifulle oppstartsselskap beskrives som en «kultleder» og den største investoren som en «sugardaddy». Over 2400 ansatte hos WeWork i USA har fått sparken.

WeWorks grunnlegger Adam Neumann (øverst til venstre) er beskrevet som en kultleder. Han er ute av selskapet og har begynt å beskrive seg som en martyr, ifølge Vanity Fair. WeWork-ansatte fikk minutter på seg til å rydde arbeidsplassen og forlate kontorene. De tok avskjed med kolleger utenfor hovedkontoret i New York. Softbanks toppsjef Masayoshi Son blir omtalt som «sugardaddy» og har finansiert WeWork.
WeWorks grunnlegger Adam Neumann (øverst til venstre) er beskrevet som en kultleder. Han er ute av selskapet og har begynt å beskrive seg som en martyr, ifølge Vanity Fair. WeWork-ansatte fikk minutter på seg til å rydde arbeidsplassen og forlate kontorene. De tok avskjed med kolleger utenfor hovedkontoret i New York. Softbanks toppsjef Masayoshi Son blir omtalt som «sugardaddy» og har finansiert WeWork.Foto: Visual China Group via Getty Images, Mike Segar/Reuters/NTB Scanpix og Kiyoshi Ota/Bloomberg
Publisert 22. November 2019, kl. 03.36Oppdatert 8. January 2020, kl. 08.32