Oljeselskapet Eni og partnere utsetter FPSO-valget mellom Aker Solutions og Sevan Marine på Goliat-feltet. Det sier kommunikasjonssjef Jone Stangeland i Eni til NRK og Finnmark Dagblad fredag.

-Eni og partnerne har tatt en beslutning om å utsette valget mellom Aker og Sevan med hensyn på kontrakten for flyteren for Goliat, sier Stangeland.

Nettavisen skriver at avgjørelsen var ventet å komme fredag, men at det nå er usikkert når det vil være klart hvem som blir valgt.

Stangeland begrunner utsettelsen med endringer i markedet, spesielt med hensyn til priser på materialer, og kostnader ved utbygging.

-De endringene ønsker man å gjøre seg best mulig nytte av, og derfor ønsker man å bruke noe mer tid før man foretar det endelige valg, sier Stangeland.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.