Det ble opplyst på et allmøte i Vårt Land denne uken.

Avisen skriver på sine egne nettsider at foreløpig ikke satt et tall på hvor mange ansatte som må slutte. Det som derimot er klart, er at ledelsen skal kutte fem millioner i år – og like mye i 2017.

– Det er alltid tungt å redusere antall ansatte. Samtidig er det viktig at vi gjør dette mens vi fremdeles har handlingsfrihet, sier styreleder og fungerende administrerende direktør i Vårt Land, Per Magne Tveiten til sin egen avis.

LES OGSÅ: Disse slutter i VG

Ifølge Tveiten er det ikke aktuelt med oppsigelser i denne omgangen.

Slutt på rause sluttpakker

Størrelsene på sluttpakkene avhenger av den enkeltes ansiennitet og alder.

Maks utbetaling får ansatte over 52 år med mer enn 15 års ansiennitet. Disse får opptil ett års lønnsgaranti dersom de ikke finner seg en annen jobb i denne perioden.

– Ikke alle synes tilbudet var godt nok, men størrelsen på sluttpakkene gjenspeiler den situasjonen Medie-Norge står i akkurat nå. Det er slutt på de rause sluttpakkene, sier leder Alf Gjøsund i redaksjonsklubben til Vårt Land.

Les også: Følg markedene på DN Investor

Se DNtv: Se Tesla Model X:

Se Tesla Model X
Her er bilen mange nordmenn har ventet på
02:03
Publisert:
 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.