Bernt S. Zakariassen (54) er i dag direktør i foreningen, en stilling han har hatt siden 1998. Han har allerede tiltrådt stillingen, skriver VFF i en pressemelding.

Nåværende administrerende direktør Lasse Ruud har fratrådt sin stilling for å bli administrerende direktør i Pareto Asset Management fra nyttår.

- Lasse Ruud har vært administrerende direktør i VFF i 19 år og styret vil takke Lasse for den store innsats han har lagt ned i utviklingen av foreningen. Samtidig ønsker styret ham lykke til med nye utfordringer, skriver VFF i pressemeldingen.

Styreleder i VFF, Egil Herman Sjursen, understreker at styret med denne ansettelsen sikrer seg at et kompetent og stabilt lederskap i foreningen videreføres til beste for norsk fondsbransje.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.