Styret i satelittposisjoneringsselskapet Veripos poengterer i en melding fredag at konsernsjef Walter Steedmans salg av 20.218 aksjer i selskapet torsdag ikke var koordinert eller meldt til styret, ifølge en melding fredag.

company.vpos

«Styret gjentar sin anbefaling til aksjonærene om å avvente frem til styret har gitt en offentlig uttalelse», heter det.

Steedman solgte sine aksjer for 36,60 kroner.

Toppsjefen uttalte torsdag til TDN Finans at han solgte sine aksjer av personlige grunner, og at han fremdeles har tro på selskapet fremover.

Ifølge ham er det en «fordel» at den pågående budkrigen mellom Hexagon AB som budgiver, og Siem Industries samt Topcon Industries som felles budgiver, har presset opp aksjeprisen.

- Det er hyggelig at aksjeprisen nå har blitt høyere som en følge av denne budprosessen, men jeg sitter ikke på noen form for innsideinformasjon som ikke er blitt kommunisert til markedet, sa han.

Veripos-aksjen VPOS er ned 1,37 prosent til 36,10 kroner på lavt volum på Oslo Børs fredag.

Les også:
Wintershall selger i Nordsjøen
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.