– En utsettelse kan bidra til at mer informasjon blir klarlagt før selve høringen finner sted, sier informasjonssjef Glenn Mandelid i Telenor til NTB mandag ettermiddag.

Telenors konsernsjef Sigve Brekke sendte sist torsdag en forespørsel om et lukket møte i forkant av den åpne høringen. Forespørselen ble avvist. Høringen skulle etter planen holdes 16. desember.

– Det har vært viktig for Telenor at høringen ikke skulle skade den pågående etterforskningen. Vi forsøkte å få til et møte med komiteen i forrige uke for å reise noen av de dilemmaene vi hadde knyttet til at vi hadde informasjon i Telenor som vi er pålagt å ikke dele med offentligheten, sier Mandelid.

Han sier videre at de etterforskende myndighetene også har vært opptatt av at Telenor ikke skulle foreta seg noe som kunne skade etterforskningen deres.

Mandelid legger til at Telenor i tillegg til Deloittes eksterne gjennomgang av konsernets håndtering av Vimpelcom-saken, fortsatt avventer konklusjoner fra den pågående etterforskningen til amerikanske og nederlandske myndigheter.

 

Les også: Roboter får lederambisjoner

Mener han kjøpte katta i sekken

- Vi trenger en helelektrisk bil

 

Se også:

Deler ut gratis is i kampen mot issmelting:

Deler ut gratis is i kampen mot issmelting
Klimaisen skapte en av de lengste køene under klimamøtet i Paris, er en del av iskremprodusenten Ben & Jerry's klimakampanje.
02:11
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.