Det melder Dagbladet, som erfarer at First House har jobbet for Vimpelcom siden det ble kjent at selskapet var under internasjonal etterforskning.

– Vi har bistått Vimpelcom med løpende medieovervåking og vurderinger av situasjonen i Norge, noe vi ofte gjør for internasjonale kunder, skriver administrerende direktør Per Høiby i First House i en sms til avisen.

Vimpelcom står midt i en global krise etter det mye omtalte kjøpet av telelisenser i Usbekistan. Direktør for samfunnskontakt i Vimpelcom, Neil Moorhouse, sier til Dagbladet at selskapet samarbeider med PR-selskaper i flere land for å håndtere situasjonen.

– First House har assistert Vimpelcom med pågående rapportering av medieomtale og oppdateringer på utviklingen i Norge på en standard og tradisjonell måte, slik vi gjør i alle markeder, sier Moorhouse.

Les også:

Nå kommer bankrobotene

- Usikker på om avtalen kommer til å være god nok

Se DNtv: Slik lager du god treningsmat

Treningsmat: Green drink
Kokk Jonas Lundgren viser sine beste tips for sunn treningsmat. Her lager han en grønnsaksdrink.
03:16
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.