Restaurant Bagatelle, som er eneste norske restaurant med to stjerner i Michelin-guiden, tapte penger også ifjor.

Gourmetrestauranten, som ligger i Bygdøy Allé, fikk et resultat før skatt på minus 540.000, en bedring fra 2002-underskuddet på 1,1 millioner kroner. Den bokførte egenkapitalen var på tre millioner kroner.

Økt omsetning
Restauranten omsatte for 13,3 millioner kroner ifjor, opp fra 13,1 millioner kroner året før.

Varekostnader på fem millioner kroner og lønninger på ytterligere fem millioner kroner spiste imidlertid opp det meste av omsetningen.

Ikke fornøyd
Bagatelle hadde 24 ansatte gjennom fjoråret, og daglig leder Eyvind Hellstrøm tjente 460.000 kroner.

Styret skriver i årsrapporten at resultatet er preget av et fortsatt svakt marked, men opplevde tiltagende aktivitet i andre halvår ifjor. Styret er imidlertid ikke fornøyd med resultatet, og har kuttet kostnader. Det ventes også en bedring i markedet i år, heter det i rapporten.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.