Mojito-er går unna på Stavangers nye storstue Hall Toll. Torsdager, fredager og lørdager er det fullt hus i det nye utestedet som ligger helt i ytterkanten av det som er Stavangers lysløype i Vågen i sentrum, skriver Dagens Næringsliv.

– Det er helt utrolig. Rekorden er 548 Mojito på en kveld. Tall viser at vi selger mest rom i hele Norge, sier daglig leder Lavrans Gjønnes.

Og det er ikke bare antall mojito-er som er stort på Hall Toll. Rundt 1800 mennesker er det plass til restauranten, baren, uterestauranten og selskapslokalene.

Ombyggingen har kostet 40-50 millioner kroner inkludert inventar. I nvesteringen gjør Hall Toll til kanskje den største investeringen noensinne i et utested i Norge. Christian Ringnes' ombygging av Ekeberg-restauranten skal ha kostet rundt 40 millioner kroner.

Men tross budsjettsprekk, investeringen ser ut til å kaste av seg.

– Vi regner med en omsetning i år på 40–50 millioner kroner og tjener et par millioner kroner før skatt, sier en av eierne Trond Jacobsen. De to andre eierne er Åge Westbø Øivind Ekeland.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.