Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Terrorfrykt skader vinindustrien

Amerikanske vinprodusenter frykter at forbudet mot å ta med flasker ombord i amerikanske fly vil gå hardt ut over økonomien deres.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Kaliforniske vinprodusenter har satset hardt på vinturisme. Enkelte lever minst like godt av alle besøkende som de gjør av salg til butikker verden rundt. Både penger som blir innkrevd for at folk skal smake, som salg av viner til vinturistene, gir verdifulle inntekter.

Det har ført til at mange vinprodusenter nå tilbyr spesialbagasje til vinene slik at de kan sendes som vanlig bagasje, selv om det øker muligheten for at man overstiger flyselskapenes strenge krav til både vekt og antall kolli.Tilbud om forsendelser rett hjem til subsidierte priser har også dukket opp. Problemet der er at mange amerikanske delstater har forbud mot direkte forsendelser av vin til privatpersoner.

Hos Domaine Carneros, for eksempel, får man nå med seg gratis emballasje som tåler flyfrakt, eller man kan motta inntil 15 dollar i fraktsubsidier om man velger å få varene direkte hjem på døra isteden, skriver decanter.com.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Anbefalte videoer