Ikke noe annet sted i Norge får du en så omfattende oversikt over marsnyhetene som på DN.no. Merete Bø og Tom Marthinsen, DN.no Vinguidens to anmeldere, har smakt mange hundre viner, enten helt nye i det norske markedet, eller viner som har skiftet årgang. Noen ganger fører det til bedre viner, andre ganger til det motsatte. Så her er det bare å følge med på om "favorittvinene" har skiftet karakter.

Et eksempel på det siste er at tyske viner nå begynner å komme i 2008-årgangen, en årgang som er problematisk i store deler av Tyskland og hvor kun de beste produsentene har laget viner på nivå med 2007. Heldigvis er det fortsatt mange som kommer med deres 2007-viner fortsatt, en knallårgang stort sett over hele Tyskland.

Men, det er mye annet godt også. Gode hvitviner fra Chile og Argentina, knallgod hvitvin fra Bordeaux, en lang, lang rekke med rødviner fra Italia, og på lørdag kan du også kjøpe en rekke gode viner fra Vinmonopolets eget marsslipp.

Det er all mulig grunn til å følge med i dagene som kommer.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.