Det melder aftenposten.no.

Eyvind Hellstrøm gjorde i fjor høst suksess med programmet «Hellstrøm rydder opp» på TV3, der han ga krisehjelp til spisesteder som sliter med dårlig besøk og triste menyer. Nye programmer kommer. Senest i oktober i fjor fikk Hellstrøm selv refs av Mattilsynet for å tilbrede ulovlig rådyrkjøtt. Nå får restauranten hans, Bagatelle i Oslo, igjen kritikk i en ny rapport fra Mattilsynet, melder aftenposten.no.

I slutten av februar var Mattilsynets folk på inspeksjon på Bagatelle. Der avdekket de tre avvik:

1. Mangelfull styring og kontroll med kritiske punkter, blant annet renhold, nedkjøling av kjøtt og styring og kontroll av skadedyr.
2. Mangelfullt vedlikehold av lokaler.
3. Etterlevelse av egne kontrollrutiner.

I tillegg til avvikene ble det notert syv anmerkninger.

Ifølge Mattilsynet skal avvikene nå være rettet opp.

- Vi fikk generelt en meget positiv rapport, der det ble fremhevet at det generelt er veldig god hygiene på Bagatelle. Det eneste som er mangelfullt, er at vi ikke har hatt fullstendig skriftlig dokumentasjon på alle temperaturmålinger, sier Hellstrøm til VG Nett onsdag kveld.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.