Septemberslippet er normalt et av de tre beste og mest interessante slippene. Denne gang ble det ikke et langt gjesp, men det ble lenger mellom toppene enn normalt. Det virket som de fleste har sikret seg, tatt hensyn til at dyre viner ikke selger like mye som tidligere. Mange satser derfor på å sette ned prisene på eksisterende viner istedenfor å komme med noe nytt og spennende.

Heldigvis er det en del unntak, og det beste er kanskje at det er en del billige og gode viner som en konsekvens av nettopp finanskrisen. Mange håper rett og slett på en billigslager.

På polets septemberslipp er det "Europa utenfor allfarvei" som er temaet denne gang. Basislippet manglet kanskje de store vinene, men jevnt over blir det et godt slipp (som vi skriver om på fredag).

Så her er det bare å følge med i dagene fremover for DN.no Vinguidens to anmeldere har smakt det aller meste av det som er nyheter og årgangsskifter i september, mange hundre viner med andre ord.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.