Det melder Sandefjords Blad.

Verdensmester Geir Skeie skal drive restaurant i lokalene til Brødrene Berggreen. En av Norges mest kjente fiskehandlere forener krefter med den velkjente mesterkokken. Restauranten vil servere sjømat av høy kvalitet, i et folkelig konsept. Sandefjord får dermed nok et tilbud på matfronten.

Restauranten åpner først i november og vil være åpent i julebordssesongen og på sommeren, fra mai til august.

– Jeg vil fokusere på de fantastiske råvarene jeg får tilgang til her og gi gjestene en unik og spesiell opplevelse på kaikanten i Sandefjord, sier Geir Skeie. Nå jobber han med å sette sammen en god stab og designe et interiør som skal skape den ønskede atmosfæren.

Etableringen av restauranten er et ledd i en gjennomtenkt plan. Det nye bygget på brygga åpner til høsten og vil utgjøre 1.800 kvm.

– I tillegg til restaurant, får vi fiskemottak, filetproduksjon, røykeri, engrosavdeling, fiskematproduksjon, kontorer og butikk under samme tak, forteller Kjell Henry Olsen til Sandefjord Blad.

Se video fra da Skeie vant Bocuse d'Or:

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.