Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Gunnar Lier
Gunnar Lier les mer

no_topic

Går til Trebuchet

Enda en vinimportør går til nystartede Trebuchet.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Nå har flere importører valgt Trebuchet. Siste ute var United Wineries, nå er det Non Dos.

I en pressemelding fra Non Dos heter det at "Siden starten i 2006 har Non Dos benyttet VSD som sin logistikkpartner. Vi har hatt en voldsom salgsvekst, fra 110.000 flasker i 2007 til 365.000 flasker i 2009, og et realistisk anslag på 600.000 flasker i 2010. For å sikre fortsatt vekst er det viktig for oss å ha en “sulten” logistikkpartner som kan gi oss maksimal smidighet, og at de tenker dynamisk og er proaktive i forhold til nye løsninger som kan gi oss og våre kunder en ekstrem servicegrad. Fredag 16. april signerte vi derfor kontrakt med Trebuchet, med virkning fra 1. juni 2010."