Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Elin Høyland
Elin Høyland les mer

no_topic

Egge Gård til VBF

Vin- og Brennevinleverandørens Forening (VBF) har fått et nytt medlem i Egge Gård.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

VBF er landets største sammenslutning av vin- og brennevinsimportører. Nå går den norske fruktbrennevinsprodusenten Egge Gård inn som medlem.

Seksjon for norske alkoholprodusenter i VBF organiserer fra før selskaper som Arcus og Puntervold. VBF er medlem i CEPS som er den europeiske produsentorganisasjonen for brennevinsprodukter.

- Egge Gård lager kvalitetsbrennevin basert på norske råvarer og representerer bredden som nå finnes innenfor norsk brennevinsproduksjon. Det er gledelig at Egge har valgt å bli medlem i VBF, og vi ser frem til å arbeide sammen med dem, skriver Ingunn Jordheim, generalsekretær i Vin- og brennevinleverandørenes forening (VBF) i en pressemelding.

Egge Gård er en slektsgård i Lier som produserer jordbær, jordbærplanter, økologiske epler, gårdspresset saft, frossenvare og brennevin. Gården produserer i dag Lierdrammen, Lieraperitiff, sider og Egge Eplebrennevin. I dag fører Vinmonopolet 5 produkter fra Egge Gård.