VBF er landets største sammenslutning av vin- og brennevinsimportører. Nå går den norske fruktbrennevinsprodusenten Egge Gård inn som medlem.

Seksjon for norske alkoholprodusenter i VBF organiserer fra før selskaper som Arcus og Puntervold. VBF er medlem i CEPS som er den europeiske produsentorganisasjonen for brennevinsprodukter.

- Egge Gård lager kvalitetsbrennevin basert på norske råvarer og representerer bredden som nå finnes innenfor norsk brennevinsproduksjon. Det er gledelig at Egge har valgt å bli medlem i VBF, og vi ser frem til å arbeide sammen med dem, skriver Ingunn Jordheim, generalsekretær i Vin- og brennevinleverandørenes forening (VBF) i en pressemelding.

Egge Gård er en slektsgård i Lier som produserer jordbær, jordbærplanter, økologiske epler, gårdspresset saft, frossenvare og brennevin. Gården produserer i dag Lierdrammen, Lieraperitiff, sider og Egge Eplebrennevin. I dag fører Vinmonopolet 5 produkter fra Egge Gård.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.