Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Gunnar Lier
Gunnar Lier les mer

Eierskifte i Vinforum

Forlagshuset Vigmostad & Bjørke kjøper 50 prosent av aksjene i Vinforum.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.


Forlagshuset Vigmostad & Bjørke overtar 50 prosent av aksjene i Pedicel AS. Pedicel AS er eierselskapet til tidsskriftet Vinforum og nettstedet vinforum.no. Gründerene Arno Vigmostad og Arnstein Bjørke, blir nå partnere med landets første Master of Wine, Arne Ronold. Ronold er fortsetter som redaktør for tidsskriftet, skriver Vigmostad & Bjørke i en pressemelding.

Det er Ola Dybvik som nå velger å trappe ned og selger sine 50 prosent av aksjene.

- Vi tror Forlagshuset Vigmostad og Bjørke vil tilføre Pedicel viktig kompetanse innen driften av Vinforum, og vi ser på dette som en fremtidsrettet løsning, sier Arne Ronold i en kommentar.

- Jeg har vært fasinert av Vinforum som magasin siden jeg oppdaget det som ung, siden har jeg lest det kontinuerlig, og det har gitt meg stor glede, jeg syns derfor det er veldig morsomt å få denne muligheten, sier Arno Vigmostad.

Vigmostad legger vekt på et langt og godt samarbeid med Arne Ronold gjennom mer enn 15 bøker, som de har utgitt sammen. - Det vinfagelige er allerede på plass, det vi kan bidra med er mer på den tekniske og kommersielle siden i tillegg til distribusjon og utvikling av det digitale tilbudet, legger Vigmostad til.

- I tidsskriftet i seg selv kommer vi ikke til å gjøre store endringer, forsikrer Vigmostad, og legger til at det er hans glødende interesse for vin som ligger til grunne for dette samarbeidet.

- I tillegg håper jeg på å ha flere vinbokprosjekter i årene som kommer, og da er det bra å ha så mange flinke folk i staben.

Vinforum har i dag rundt 4000 abonnenter og utgis 5 ganger i året.

Det har ikke lykkes DNVinguiden å få kontakt med Ola Dybvik for en kommentar.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Anbefalte videoer