I midten av februar registrerte Berntsen helsekostselskapet Nutri Holding i Brønnøysundregistrene. Berntsen selv er styreformann i selskapet, skriver Dagens Næringsliv.

Ifølge Berntsen skal helsekostproduktene distribueres via internett.

– Jeg har noen venner som har forsket ut kosttilskudd på Omega 3-siden og endel andre ting. Disse rettighetene skal omsettes, og jeg reiser rundt i Europa for å skaffe distributører. Det er kjent i Norge, men ikke i Tyskland og Spania, sier Berntsen til DN.

Saddam
– Det er en bergenser som har oppfunnet produktet, men du får ikke snakke med han nå fordi han er helt gal. Vi kaller ham bare Saddam, sier Berntsen til avisen.

Berntsen avviser ikke at det kan bli aktuelt å notere helsekostselskapet i gråmarkedet, men at det eventuelt blir uten ham.

– Jeg skal aldri listes på noe som helst igjen. Den oppmerksomheten en får ved å være den som skal love ting, den vil jeg aldri ha igjen, sier Berntsen til DN.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.