Måten vi forholder oss til banken og vår egen økonomi kan bli snudd på hodet. DNBs Vipps har fått med seg mer enn 100 banker og er klare til å ta opp kampen med de internasjonale digitale gigantene som Facebook og Apple.

- Det vil komme  konkurranse fra de internasjonale aktørene , og det vil være krevende for Vipps, sier Vipps-sjef Rune Garborg i ukens episode av DNs podkast «Finansredaksjonen».

Her forteller han også om hvorfor DNB satser så friskt på Vipps, hvem som er de egentlige konkurrentene og hva Vipps kan bli i fremtiden.

Sammen med Finans Norges Tom Staavi forklarer han også hvordan et nytt EU-direktiv kan endre spillereglene for bankene og åpne for ny konkurranse der bankene tidligere har hatt full kontroll

Hør mer her:

Eller hør direkte i din podkast-spiller, prøv her eller i iTunes.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.