Ifjor kom den nye luksussuven XC90 fra Volvo med de karakteristiske "Tors hammer"-lyktene.

Volvo har fulgt opp med samme lykter i både S90 og senest V90 som ble avdekket i forrige uke. For 2017-modellen av den mindre kompaktbilen V40 og den litt høyere Cross Country-modellen kommer også denne oppdateringen.

Les mer om V90: Her er erstatteren til Volvos mest populære modell

I tillegg kommer bilen med oppgraderinger av utstyrsnivåer på tvers av hele sortimentet.

 

-V40 er den mest solgte Volvo-modellen i Europa og den nest mest solgte modellen globalt, noe som gjør den til en av de aller viktigste bilene for Volvo. Med oppdateringene for 2017-modellene gjør vi denne allerede svært vellykkede modellen enda mer attraktiv for kundene våre, sier Björn Annwall, Senior Vice President, Sales, Marketing and Customer Service i Volvo Car Group i en pressemelding.

I Norge er det registrert omkring 10.000 nye V40 siden den kom på markedet i 2012.

Nå venter vi bare på at også de mindre modellene får det langt renere og mindre knappefokuserte interiøret som storebrødrene i 90-serien har fått.

Les også: Så dyr blir den nye Volvoen

Se video av den nye stasjonsvognen V90:

Familiens drømmebil
Volvos nye stasjonsvogn V90 blir garantert en stor suksess.
01:23
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.