TV-kanalen Al Arabiya melder omtrent samtidig at to døde personer er funnet i sjøen der flyet styrtet, men denne meldingen er ikke bekreftet.

Ifølge kilder i det greske forsvarsdepartementet er det funnet to store oransje plastgjenstander som antas å stamme fra flyet som torsdag styrtet i Middelhavet med 66 personer ombord. Flyet, en Airbus 320-232, var på vei fra Paris til Kairo og tilhørte EgyptAir.

Den egyptiske ministeren for sivil luftfart, Sherif Fathy, sier at egyptiske myndigheter ikke utelukker at flystyrten skyldes en terrorhandling.

– Situasjonen kan tyde på at sannsynligheten for en terrorhandling er langt høyere enn sannsynligheten for at flyet ble rammet av teknisk svikt, sa Fathy på en pressekonferanse i Kairo torsdag.

– Men vi må vente på etterforskningen, føyde han til.

Les også:
– Egyptisk fly falt 22.000 fot med 66 mennesker om bord  

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.