De amerikanske børsene steg tirsdag, selv om amerikanske politikere ikke kom til enighet om et budsjett for budsjettåret 2014 før fristen gikk ut ved midnatt.

- Markedet er ikke i panikk på grunn av dette. Det gjør at den politiske uenigheten kommer nå, og ikke om to uker, så det blir mindre sannsynlighet for mislighold av gjelden. Vi ser perioden mellom nå og fristen for gjeldstaket 17. oktober som er kjøpsmulighet, sier investeringssjef Alexander Friedman i UBS til Bloomberg News.

Marketwatch ventet at Ford og General Motors ville få noe oppmerksomhet i forbindelse med publiseringen av månedlig salgsstatistikk.

Begge aksjene steg.

Legemiddelselskapet Merck steg etter at selskapet lanserte et restruktureringsprogram og opprettholdt guidingen for helåret.



Dow Jones - opp 0,41 prosent til 15.192 poeng.

Nasdaq Composite - opp 1,23 prosent til 3.818 poeng.

S&P 500 - opp 0,80 prosent til 1.695 poeng.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.