Wilh. Wilhelmsen ASA har i regnskapet for tredje kvartal gjort en avsetning på 200 millioner dollar (rundt 1,7 milliarder kroner), som representerer estimerte eksponeringen i WWL og EUKOR i forbindelse med konkurransebruddetterforskningen mot selskapene, fremgår det av selskapets kvartalsrapport.

«Det endelige resultatet er imidlertid usikkert», heter det.

Det vises til at myndighetene i Japan og Sør-Afrika i henholdsvis 2013 og 2015 har bøtelagt WWL for brudd på konkurranselovgivningen.

WWL og EUKOR fortsetter å være en del av konkurransebruddetterforskningen mot bilfrakt-bransjen i flere jurisdiksjoner, hvorav EU og USA er blant de større jurisdiksjonene.

Prosessene ventes å ta tid, men ytterligere avklaringer innenfor noen jurisdiksjoner ventes i løpet av fjerde kvartal 2015 og 2016, fremgår det.

«Ettersom noen av prosessene er konfidensielle, er WWASA ikke i en posisjon til å kommentere på de pågående undersøkelsene innenfor de respektive jurisdiksjoner», heter det.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Asia i dag: Solgte for åtte mrd. på åtte minutter

Statoil har nådd klimamål for 2020

Valgkommisjonen: – Suu Kyi valgt inn i Myanmar

Se DNTV: - Det smarteste Q7-kjøpet

- Det smarteste Q7 kjøpet
Audis nye luksus SUV imponerer.
00:37
Publisert: