Microsoft skulle etter planen legge ut en betaversjon av Windows 7 for nedlasting på fredag. Enorm pågang fra brukere verden over fikk imidlertid Microsofts servere til å bryte fullstendig sammen, og selskapet ble derfor nødt til å utsette lanseringen.

- På grunn av den enorme trafikken vi ser som følge av interessen for Windows 7-betaversjonen, legger vi til mer infrastruktur til Microsoft.com før vi publiserer den offentlige betaversjonen, skrev Microsoft i et blogginnlegg på fredag.

Nedlastingslinken til Windows 7 dukket omsider opp på www.microsoft.com/windows7 på lørdag.

Fjerner taket
Microsoft uttalte først at de kom til å sette en grense på 2, 5 millioner nedlastinger av betaversjonen, men skriver nå i et blogginnlegg at de nå har fjernet dette taket.

Betaversjonen av Windows 7 skal nå kunne lastes ned av et ubegrenset antall brukere i løpet av de neste par ukene.

Den endelige versjonen av Windows 7 vil antagelig lanseres innen utgangen av 2009.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.