- Dette er fantastisk moro. I dag kan vi faktisk si at kundene strømmer til selskapet, og våre nye tjenester fenget godt i markedet, sier nytilsatt administrende direktør Morten Hofstad i en kommentar. Han tror på like gode resultater i år.

Resultatforbedring på 58 millioner
Mobiltelefonselskapet You oppnådde et resultat på seks millioner kroner i fjor, mot et underskudd på 52 millioner året før. Omsetningen i selskapet økte med 32 prosent fra 2002 til 2003.

- Det er tøft for en liten aktør som You å i det hele tatt synes i det norske markedet - somer svært sterkt preget av to store aktører. Vi må derfor oppleves som bedre på alle områder for at kundene skal velge oss. En stor tilstrømning av kunder i fjor tyder på at vi har lykkes i våre strategier, sier Morten Hofstad.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.