30-åringen Marius Larsen som flyttet til Australia for to måneder siden fikk to konsertbilletter av sine venner i avskjedsgave. Billettene var til en konsert med den amerikanske artisten Taylor Swift i neste uke, og en oppfordring til å bli kjent med noe han kunne ta med seg på konserten.

Daily Mail og Mirror

Da det viste seg vanskelig å finne noen, laget Larsen en video på Youtube om sin tilværelse i Sydney og den så langt mislykkede jakten på konsertdate.

- Vennene mine trodde jeg skulle klare å finne noen å gå på konserten med og jeg ble litt stresset av de høye forventningene. På den korte tiden jeg har vært her, har jeg hatt mye å ordne, så det jar ikke bltt tid til aktivt å gå inn for å finne en konsertdate. Så videoen var også ment som en hilsen hjem til mine venner, sier Larsen til DN.

Les også: Kastet ut fra ny bloggpris dnPlus

Men videoen har nådd flere enn bare vennene hjemme i Norge: Så langt har den blitt publisert på internasjonale nettsteder som Buzzfeed, Huffington Post, Mashable, Daily Mail og Mirror.

Hundre eposter

Norske Marius Larsens historie gikk viralt da han som nyinnflyttet til Australia ønsket seg date til Taylor Swift-konsert på Youtube.
Norske Marius Larsens historie gikk viralt da han som nyinnflyttet til Australia ønsket seg date til Taylor Swift-konsert på Youtube. (Foto: Privat)
30-åringen som jobber som journalist på det australske kontoret til nyhetsbyrået NTB, synes responsen for øyeblikket er litt i overkant.

- Jeg har fått rundt hundre mailer så langt fra folk som vil gå på konserten med meg. Det var egentlig bedre da det bare var et par å velge mellom, sier Larsen som ennå ikke har bestemt seg for hvem han vil ha med på konserten som er lørdag 28. november i Sydney. Han holder mulighetene åpne litt til:

- Jeg har blitt invitert i et radioprogram i morgen der de har lovt å stille med fire jenter som jeg kan velge mellom sier han mens han ler litt av det hele.

- Det er jo helt sykt! Men jeg må få legge til at jeg har det veldig bra her i Australia selv om det kanskje ikke ser sånn ut i videoen, og så er jeg ikke en så stor Taylor Swift-fan som det kan virke!

 

Se videoen på DNtv:

Norske Marius postet video på Youtube for å finne date til Taylor Swift-konsert i Sydney.
Nå går den verden rundt, og er publisert på nettsider som Daily Mail, Huffington Post, Mirror, Buzzfeed og Mashable. Se videoen her.
02:55
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.