Det nye selskapet ser dagens lys 2. mai og får navnet Motion Blur. Selskapet Zwart Arbeid vil fortsatt eksistere uavhengig av det nye produksjonsselskapet, selv om Zwart Arbeid i USA bærer navnet Motion Blur, melder Kampanje.

Med på laget i den nye filmbedriften er også Zwarts kone Veslemøy Ruud Zwart, Espen Horn fra 4 1/2 og to regissører fra Moland Film.

– Vi håper å lage litt røre i produksjonsbransjen. Det er på tide at det skjer litt i bransjen nå, sier Espen Horn til Kampanje. – Vi vil jobbe med alt innenfor reklamefilm. Vi kommer til å gå etter de beste ideene, selv om de skulle ha et slunkent budsjett.

Hovedkontoret skal ligge i Oslo, men selskapet ønsker også kontorer i Sverige og Danmark.

Blant Harald Zwarts siste norske arbeider er reklamefilmene for Telenor Mobil, Statoil og Lyntoto.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.