Mediebyråforeningens avtroppende leder, Tonje Gjerstad, vant i kveld hedersprisen på Mediaforums mediekonferanse i Tønsberg.

Gjerstad, som nå skal jobbe som konsulent for kåringen Årets byrå, som gjøres av Dagens Næringsliv og det svenske analysebyrået Regi, gir seg i jobben i slutten av neste uke.

DN har tidligere skrevet om reklamebyrået SMFBs samarbeid med Diadora.

SMFB Engine, ved sjef Kim Herlung (til venstre) stakk av med prisen for årets mest kreative reklamejobb.
SMFB Engine, ved sjef Kim Herlung (til venstre) stakk av med prisen for årets mest kreative reklamejobb. (Foto: Mediaforum)
og i kveld vant byråets digitale datter, SMFB Engine, prisen for årets mest kreative mediejobb på Mediaforums mediekonferanse i Tønsberg.

Konferansen har de siste dagene samlet over tre hundre mediebransjefolk, hovedsakelig fra den kommersielle siden.

Fredag kveld var det klart for prisutdeling, og i tillegg til SMFB, kunne følgende juble for de beste mediejobbene i året som gikk:

  • JCDecaux og Emirates vant prisen i årets mediekanal, for kampanjen "Ditt Dubai".
  • Mediebyrået Starcom og Mercedes Benz Norge vant pris for kampanjen "Presisjon i stjerneklassen". Starcom vant også sølv i samme kategori.
  • Den aller gjeveste prisen, hedersprisen, gikk til avtroppende leder i Mediebyråforeningen, Tonje Gjerstad.

Her er en oversikt over de nominerte: Disse kan vinne priser på mediefesten i Tønsberg

DN har vært til stede de siste dagene. Under finner du linker til alle sakene DN Etterbørs' har skrevet fra konferansen.

NRK fryktet at foreldre skulle gjøre «Skam» ukult - droppet å promotere serien før Skavlan

- Vi er helt avhengige av mediene

Google-topp til VG-direktør: - Jeg skjønner at dere tenker vi er skumle

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.