– Vi fikk en epost fra Ferncliff hvor de klagde på støy fra løse fall (tau på seilbåt journ.anm.) på båtene som lå i vinteropplag. Dette var mens de selv holdt på med sprengningsarbeider, sier styreleder Esben Keim i Oslo Seilforening til ABC Nyheter.

Eposten skal ha kommer i november i fjor. Driftssjef Hans Nilsen i Ferncliff sier de har hatt fire-fem leietakere som ønsket at de bråkete tauene ble strammet.

– Ja, vi har sprengt og bråket, men hver salve tar ett sekund, det er ikke noe som pågår over tid, og det holder ikke på midt på natta, kommenterer driftssjefen

Fallene på seilbåtene ble strammet opp. Sprengningsarbeidet ble gjennomført i forbindelse med oppføringen av Spetalens nye bolig.

LES OGSÅ: Kinesisk hurtigmatskandale sprer seg

Les de samme bøkene som Bill Gates(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.