I DNs uhøytidelige avstemming har over 3800 lesere sagt sin mening om Oslos valg om å droppe hele OL-søknaden.

82 prosent av de som har svart mener det var riktig å droppe søknaden, mens 16 prosent mener det var feil.

To prosent klikker på "vet ikke"-alternativet.

Dagens Næringslivs facebookside kommer det frem i en rekke kommentarer at mange som egentlig ønsker et OL, er fornøyd med avgjørelsen. Årsaken er gjennomgående IOCs oppførsel.

- Fantastisk at fornuften seiret tilslutt. Visst hadde det vært bra for landet med et OL, men, alle de kamelene vi måtte svelge, nei, det ble for mye. Tenk om de andre søkerne hadde trukket sine søknader, det hadde vært en lærepenge for IOC. Det hadde vært det signalet til disse pampene som muligens hadde fått dem til å tenke seg om, skriver Torill Smistad Anthun.

- Skuffende, men nok fornuftig av Høyre. IOC og Heiberg har bare seg selv å takke for Norges nei, skriver Stein Offenberg.

Andre populære saker på DN.no i dag:

Denne grafen skal varsle neste krise

Test: Iphone 6 mot Sony Xperia Z3

Her kan boligprisene falle 10-15 prosent  

Andre mener OL i Sotsji spolerte entusiasmen.

- Hadde Salzburg blitt valgt i stedet for Sotsji hadde det nok blitt et ja for Oslo-OL. Tror mange ble skremt av at Sotisj-OLs skandaløse pengebruk, naturødeleggelser og vanvittig dårlig planlegging av etterbruk. Bare en uke etter paralympics sto anleggene og hotellene tomme uten noen direkte plan for videre bruk. Og det tar ikke lang tid før OL-anleggene i Sotsji står til forfall, slik de har gjort i Aten og mange andre vertsbyer, skriver Tor Inge Warholm.

En rekke av de skuffede OL-entusiastene som kommenterer DNs saker peker på at det ikke er slik at 22 milliarder nå blir brukt på ting som veier og eldreomsorg.

- Da skal det bli spennende å se hvor mange idrettsanlegg vi får, hvor mye infrastruktur det blir, hvor mange studenthybler som dukker opp, hvor mange basseng som fylles. Innen 2022. Ikke spesielt mye eller mange tror jeg, men for all del overrask meg, kjære Nei-folk, skriver Jan Fredrik Tveten.

Les også: - Målet om å ta OL til Oslo og Norge må legges i skuffen

Nei til Oslo-OL dnPlus  

Måneder med vakling  

- Ikke verdens undergang

Heiberg: - Et slag i trynet

Absurde kostnader dnPlus  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.