Samtidig rapporterer den regjeringsvennlige TV-kanalen Addounia at én person ble drept og fem såret av artilleriild avfyrt fra opprørere i Aleppo-bydelen Sheikh Maqsoud, der flertallet av innbyggerne er kurdere.

Eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) og den Aleppo-baserte aktivisten Bahaa al-Halaby sier opprørskontrollerte deler av byen er blitt bombardert av regjeringsfly, kamphelikoptre og artilleri torsdag.

Siden en våpenhvile trådte i kraft mellom regimet i Damaskus og en rekke opprørs- og opposisjonsgrupper 22. februar, har det vært sporadiske kamper i byen.

Regimet og allierte styrker har nærmest omringet opprørskontrollerte områder i Aleppo, bortsett fra en korridor i den nordvestlige utkanten av byen.

Aleppo er hovedstad i provinsen nord i Syria med samme navn og var før krigen landets største by.

Onsdag startet de FN-støttede fredssamtalene for Syria opp igjen i Genève.

Les også:

Elizabeth Holmes (32) kan bli utestengt i to år  

Svensk gigantsuksess truer med utflytting

- Når jeg forteller at jeg har 18 ansatte og 80 millioner i omsetning endrer de oppfatning

Har du fått med deg denne? 
Vi har én ting å utsette på denne bilen
BMWs folkelige ladbare hybrid er her endelig, og den er et særdeles gunstig kjøp.
02:14
Publisert:

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

&lt;/p&gt;&lt;p &gt; &lt;/p&gt;&lt;/field&gt;&lt;field name="paid"&gt;false&lt;/field&gt;&lt;field name="fbfeed"&gt;false&lt;/field&gt;&lt;tag identifier="tag:tema@dn.no,2013:FN" relevance="1.0"/&gt;&lt;tag identifier="tag:tema@dn.no,2013:Syria" relevance="0.4"/&gt;&lt;/content&gt;&lt;/escenic&gt;</p></div>(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.