Som Dagens Næringsliv skrev mandag jakter politiet og skattemyndighetene på verdier for syv millioner kroner hos eieren av dagligvarekjeden Lime, Sajjad Hussain (36).

Politiet er i gang med å ta beslag i både eiendomsverdier og flere biler.

Blant annet to 2013-modeller av luksus-SUV-en Porsche Cayenne og to seksjoner i Jens Bjelkes gate på Tøyen, som også er Hussains boligadresse og hovedkontor til Lime-kjeden.

På papiret skal imidlertid Hussain ikke hatt penger til forbruk overhodet, skriver Dagbladet.

Privatforbruksberegninger viser ifølge Skatt Øst at han i flere år må ha hatt inntekter langt utover det som er oppgitt i selvangivelsen. For eksempel "manglet" Hussain ifølge avisen over én million kroner i 2008 alene bare for å kunne ha det Statistisk sentralbyrå regner som et normalt forbruk.

- Politiets siktelse er feil

Han skal imidlertid ifølge skatt Øst ha kjørt både Jaguar og dyre Audier, kjøpt mobiltelefon til 28.000 kroner samtidig som han leide ut leiligheter.

Mye av Hussains økonomi i perioden 2004-2009 fremstår som skjult for myndighetene, ifølge bakenforliggende rapporter som Dagbladet har fått tilgang til.

Hussain sier til avisen at han vil vente med å ta stilling til detaljene i skattekravet, men nekter for at han har gjort noe kriminelt.

Han vedgår manglende beskatning for utleie av boliger i Oslo, men sier "hele politiets siktelse er feil".

Les også: Jakter verdier hos Lime-eier (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.