Sju av månedene er gjort ubetinget, melder NRK.

– Jeg er glad for at de ble domfelt i tråd med tiltalen. Det er jeg svært godt fornøyd med. Så ser jeg jo at retten legger seg noe lavere straffeutmålingsmessig enn det jeg påsto. Det tar jeg til etterretning, sier politiadvokat Ole Jacob Garder i Søndre Buskerud politidistrikt.

Det var en kioskeier i Drammen som ble tilbudt det som viste seg å være en falsk femhundrelapp i slutten av september. Senere sporet politiet opp to andre personer, en mann og en kvinne, på Drammen togstasjon som reiste sammen med mannen. Til sammen hadde de tre med seg 92.000 kroner i falske 500-lapper.

Politiet tror sedlene er produsert i utlandet, trolig Romania, siden det er derfra de tre kom noen dager før de ble avslørt.

Les også:
Nå får «bare» 30 prosent toppkarakter
Bare 2 av 10 nordmenn tror på dårligere økonomi i 2015
- Hvor var Jonas Gahr Støre da Stoltenberg solgte Norge?

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.