I aprilmålingen som er gjort for avisen av Norstat den siste uken får Kristelig Folkeparti en oppslutning på 4,6 prosent. Det er en nedgang på 1,8 prosentpoeng og den største tilbakegangen blant partiene.

I motsatt ende av skalaen ligger Arbeiderpartiet, som med en fremgang på 0,8 prosentpoeng får en oppslutning på 42,5 prosent og befester situasjonen som landets suverent største parti. Også SV går fram, men selv med en økning på 0,7 prosentpoeng ligger partiet godt under sperregrensen med 3,3 prosents oppslutning. Også det siste av de rødgrønne partiene, Senterpartiet, går tilbake og ender på 5,4 prosent, ned 0,5.

Begge regjeringspartiene går fram et halvt prosentpoeng. Det gir 22,8 prosent til Høyre og 10,6 prosent til lillebror Frp. Støttepartiet Venstre gjør et hopp på 0,4 prosentpoeng til riktig side av sperregrensen og en oppslutning på 4,5 prosent.

De Grønne ligger akkurat på grensen etter å ha falt 0,3 prosentpoeng, mens Rødt går tilbake 0,6 til 1,2 prosent.
 

Alstadheim Episode 7. Knut Arild Hareide
DNs Kjetil B. Alstadheim møter Knut Arild Hareide i #alstadheim episode 6.
14:17
Publisert:
 

Les også:
– Hvis du bruker 40-50 timer i uken på studiene er det fortsatt rom for å jobbe litt
Meglerhus: Nå knuser svenskene oss
Her er prisen for Audi Q7 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.