Kanalen fikk mandag opplyst at Sandberg skulle bli innvandringsminister, men det er senere blitt avkreftet av kilder i regjeringen.

Samtidig blir det ifølge NRK opprettet en ny ministerpost med ansvar for koordinering av innvandringsfeltet, en oppgave som i dag er delt mellom justisminister Anders Anundsen (Frp) og inkluderingsminister Solveig Horne (Frp).

– Målet er å kunne se innvandringspolitikken i en bedre og mer helhetlig sammenheng. Det er ingen tvil om at dette blir viktig i årene som kommer, får NRK opplyst fra en kilde «med kjennskap til regjeringens arbeid på feltet».

VG og Aftenposten har allerede skrevet at det ligger an til flere endringer i regjeringen onsdag. Både Høyre- og Frp-statsråder blir berørt av endringene.

Les også:

Lager minihotell med Airbnb

- Nesten positivt at oljeprisen er lav nå

Se DNtv: Slik blir du klar for vinterløping

Slik blir du klar for vinterløping
- Ingen grunn til å droppe utetreningen når vinteren kommer.
01:46
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.