På TNS' måling offentliggjort onsdag, får De konservative en oppslutning på 33 prosent mens Labour får 32. Det er 1 prosentpoeng ned for begge fra målingen forrige uke.

Opiniums ferske måling viser en oppslutning på 35 prosent til De konservative og 34 prosent til Labour.

I YouGovs måling ligger imidlertid begge partiene helt jevnt med 34 prosents oppslutning hver. Det er en framgang på 1 prosentpoeng fra forrige måling.

– Én dag før valget viser disse meningsmålingene at Labour og De konservative har nådd et dødpunkt, sier Michelle Harrison, leder for politisk- og samfunnsanalyse i meningsmålingsinstituttet TNS.

Mindre enn feilmargin

Målingene de siste dagene har også fulgt trenden fra de siste ukene, som forteller at valget blir det jevneste i Storbritannia på flere tiår.

Meningsmålingene har konsekvent vist at verken De konservative eller Labour ligger an til å skaffe seg rent flertall i Parlamentet. Ingen av dem har klart å etablere en ledelse som overstiger feilmarginen på 3 prosentpoeng.

Regjeringsvillige liberaldemokrater

Liberaldemokratene, som nå er i regjering sammen med De konservative, har uttalt at de vurderer samarbeid med valgvinneren, uansett hvem det blir. Sentrumspartiet har ligget på om lag 8 prosent på målingene den siste tiden.

Det innvandringskritiske partiet UKIP ligger an til å få om lag 14 prosent av stemmene ifølge et gjennomsnitt av onsdagens målinger.

Les også:
- Ser ingen ende på boligprisveksten
Her har boligprisene steget mest - og minst de siste årene
Mistet jobben to ganger på ett år: - Er vant til å bli oppsøkt til ny jobb (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.