Det opplyste britiske myndigheter mandag.

Lovgivningen om avstemningen som statsminister David Cameron har lovet, blir lagt fram for Parlamentet torsdag, samme dag som Cameron innleder en rundtur til flere hovedsteder i EU for å be om reformer i Unionen.

I en pressemelding fra hans kontor heter det at de som får delta i folkeavstemningen, er de samme som får delta i nasjonale valg, det vil si britiske og irske statsborgere som bor i Storbritannia, samt borgere fra andre samveldeland, inkludert de to EU-landene Malta og Kypros.

Borgere av andre EU-land som bor i Storbritannia, kan avlegge stemme i lokalvalg og i valgene til EU-parlamentet.

Camerons første stopp på EU-rundturen blir frokost med statsminister Helle Thorning-Schmidt i København. Deretter blir det lunsj med statsminister Mark Rutte i Nederland og middag med president François Hollande i Elysees-palasset i Paris.

Fredag møter han den polske statsministeren Ewa Kopacz i Warszawa og Tysklands statsminister Angela Merkel i Berlin.

 

Les også: -Når blodårene begynner å synes på magen, da er du tynn

Ugland selger rekordeiendom ved sjøen

Selges etter 68 år i familiens eie

Omfattende dataflytting var vellykket(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.