Antallet nettsteder har nå passert én milliard, og fortsetter å øke i raskt tempo, ifølge internetlivestats.com som følger aktiviteten på nettet.

På den eksterne lenken til internetlivestats.com kan man også følge utviklingen for 20 andre data fra nettet, blant annet antall eposter sendt i dag, antall sette videoer på Youtube i dag og antall bilder som er lastet opp på Instagram i dag.

Internett (World Wide Web) fylte 25 år i april, og det var dataingeniør sir Timothy John Berners-Lee, mannen som er mest kjent for å ha oppfunnet internett, som først meldte om at den første milliarden med nettsteder var passert.

Det gjorde han på en av internetts mest kjente nettsteder, Twitter. Berners-Lee leder i dag World Wide Web Consortium som er ansvarlig for den nåværende utviklingen av WWW.
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:  Web-grunnlegger: Internett kan falle fra hverandre


Fra full frihet til total kontroll på nett


  Her kan du fengsles for å ”like” eller ”retweete”