For en måned siden tapte kjendismegler Miguel Sørholt mot Privatmegleren i retten, og måtte dermed trekke seg ut av selskapet. Ifølge Finansavisen går imidlertid ikke megleren tomhendt ut av Privatmegleren. Totalsummen Sørholt får med seg skal være på 10 millioner, opplyser kilder til avisen.

- Jeg fikk nesten ikke noe. Hvis de sier noe annet, er det bare for å sole seg selv, men særlig nobelt er det ikke, sier Sørholt til Finansavisen.

Småpenger
Sørholt skal ha fått rundt to millioner for de 28 prosentene han har eid i Privatmegleren Aveny, tre millioner kroner for halvparten av aksjene i Privatmegleren Renommé og fem millioner for hans egen virksomhet i Privatmegleren Residence.

- De har fått porteføljer med masse eiendom som skal selges. Det har verdi. Derfor har jeg ikke fått mer enn jeg ville sittet igjen med uansett. Jeg har bare fått småpenger i forhold til hva selskapene er verdt, sier Sørholt til Finansavisen.

Privatmegleren på sin side mener, ifølge avisen, at Sørholt har fått en rettferdig sluttpakke.

Ikke over
Konflikten mellom Sørholt og Privatmegleren startet da Privatmegleren ønsket å si opp kontrakten de hadde med Sørholt fra 1.oktober.

Sørholt stevnet Privatmegleren for usaklig oppsigelse, søksmålet er ventet å komme opp igjen mot slutten av året.

Les også:
Miguel Sørholt tapte mot Privatmegleren
Nordea varsler søksmål mot Sørholt og Privatmegleren-gründere
Tromsdal har hyret ni advokater én revisor og én utreder (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.