Styremedlem Heidi M. Petersen i Aker Solutions som tirsdag trakk seg fra Aker Soutions-styret i protest, var ikke på styremøtet der Røkkes transaksjon ble klubbet igjennom. Det påpeker Aker Solutions når hun nå trekker seg fra styret i protest.

Les også: Trekker seg i protest

- Vi tar Heidi Petersen valg til etterretning, og beklager at hun ikke deltok eller bidro i styrebehandlingen av den aktuelle saken når denne var oppe til behandling den 30. mars, sier informasjonsdirektør Jannik Lindbæk til DN.no. Han sier at Aker Solutions ikke har ytterligere kommentarer i forbindelse med Petersens avgang.

Petersen ba på et telefonisk styremøte i Aker Solutions i påskeuken om en ny gjennomgang av saken og ikke minst innhenting av en ny prisvurdering, men hun fikk ikke medhold

- Jeg ønsket en grundigere gjennomgang av hele sakskomplekset for å forsikre meg om at saken fikk en betryggende behandling. Til min store overraskelse fikk jeg ikke tilslutning til dette, uttalte Petersen til DN i forrige uke.

Det var i praksis bare hun selv og Vibeke H. Madsen, samt ansatterepresentanter, som stemte over forslaget. Røkke og Aker-sjef Øyvind Eriksen erklærte seg inhabile.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.