- Hvis det er noen som driver med urent spill her, er det motparten, sier Ager-Hanssen til DN.

Dommeren i rettssaken mellom Johan Benad Ugland og Haakon Korsgaard avsluttet igår med å mane partene til å forlike hele saken, men fikk ingen aksept for sitt syn.

I dag er det finansmannen Christen Ager-Hanssens tur til å vitne i saken, skriver Dagens Næringsliv.

- Jeg kommer til å si at Tom B. Knudsen er en skam for den norske advokatstanden. Alle som kan denne saken, vet at Knudsen har drevet falskspill, sier Ager-Hanssen, som forsvarer de hemmelige opptakene som han i dag trolig vil forsøke å fremvise for retten.

- Felles av egne ord
- Min troverdighet er svekket gjennom mange år, mens en rutinert og intelligent advokat som Knudsen har tillit og troverdighet i systemet. Hadde det vært mitt ord mot hans, ville jeg ikke blitt trodd. Nå er det i stedet hans egne ord som feller ham. Jeg tar med båndet i retten, sier han til DN.

Han reagerer på at Knudsen i gårsdagens avis karakteriserte avtalen mellom Olympia og Ager-Hanssen som en torpedo-avtale.

- Hvis det er noen som driver med urent spill her, er det motparten. Måten de har lurt Olympia på, er ren svindel. Sitér meg på det: Ren svindel, sier Christen Ager-Hanssen.

Les også: Ager-Hanssen kan bli søkkrik

Ager-Hanssen kan bli politianmeldt (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.