Det jeg som festet seg mest er en eldre dame som ble båret ut i en rullestol. Hun var tydelig i live, men i sjokktilstand. Jeg så også flere som er småskadd med risper i ansiktet og avrevne klær. De ser ut som de har vært i krigen, sier norske Lillann Weggersen.

Weggersen jobber som kommunikasjonssjef for EØS-midlene i Brussel og befinner seg tirsdag inne på et kontor ved Arts-Loi T-banestasjon, ett stopp unna Maelbeek stasjon.

 Jeg så masse mennesker som veltet ut av inngangen. De var helt desperate i blikket. Folk skynder seg på en veldig spesiell måte når de er redde for livet sitt.

Ifølge Weggersen ankom militærkjøretøy til stedet like etter klokken 11.

– Brannmenn jobber med noe som ser ut til å ha rast. Det kan være flere som er såret og som står fast der nede. Det er en ekkel følelse fordi det kommer så nære. Jeg reiser mye i jobben min og har mye besøk. Jeg er på denne flyplassen mange ganger i uka, sier Weggersen. (©NTB)

Alt om angrepene i Brussel

Metroen i Brussel rammet av eksplosjoner
Store området sperret av.
01:33
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.