Jacobsen er trebarnsfar fra Bøler og gruppeleder for Ap i bystyret. Valgkomiteen anbefaler ellers at Khamshajiny Gunaratnam fra Grorud gjenvelges som nestleder under årsmøtet 11.-12. mars.

Overfor Nettavisen uttrykker valgkomiteens leder Øyvind Slåke at Jacobsen er den rette til å lede Oslo Ap fram mot valgene i 2017 og 2019.

– Har har stor støtte i partiet. De aller fleste lagene har foreslått ham som leder og han har mye erfaring, sier Slåke til Nettavisen.

Representanter for venstresiden i Oslo Ap har overfor Klassekampen uttrykt frykt for balansen i fylkeslaget, og om en av plassene i styret blir det kamp. Flertallet støtter Inger Helene Vaaten som leder av fagligpolitisk utvalg, mens et mindretall vil ha Julie Lødrup.

Les også:
- Vi har store utfordringer knyttet til lav oljepris

«Jeg bruker bilen bare to ganger i året. Da blir det vel rabatt?»

- Vi får ikke et kuttebudsjett (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv: Selger blåbærteknologi for over en halv milliard til tyske kjøpere
For 15 år siden starte Sjur Svaboe selskapet Medpalett.
Torsdag ble blåbær-selskapet solgt for en halv milliard kroner.
01:53
Publisert: