Zucker skriver i et notat at han ikke informerte selskapet om et romantisk forhold han hadde til en annen leder i CNN, melder The New York Times.

56-åringen har vært en av de mektigste lederne i den amerikanske medie- og TV-bransjen. Han går av etter å ha vært president i CNN i ni år.

Zucker skriver i notatet til de ansatte at forholdet dukket opp da CNN gransket Chris Cuomo, CNN-ankeret som i desember fikk sparken for sin rolle i skandalen som førte til at broren, Andrew Cuomo, måtte gå som guvernør i New York.

– Jeg erkjenner at forholdet utviklet seg de siste årene. Jeg var forpliktet til å informere om det, men jeg gjorde ikke det. Det var galt. Derfor går jeg nå av, skriver Zucker.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.