DN starter den nye spalten «Lederlivet» med Gitte og Thomas. Har du et dilemma du ønsker hjelp til å belyse og reflektere rundt?

Gitte og Thomas Nesset Midelfart er begge organisasjonspsykologer og partnere i lederutviklingsselskapet Bang & Midelfart. De hjelper DN-leserne med problemstillinger innen alt fra relasjonsledelse, endring, hverdagsledelse, balansen mellom jobb- og hjemmeliv, og arbeidskonflikter.

To eksempler på dilemmaer kan være: «Hvordan skal jeg klare å være en støttende leder uten å bli utydelig og konfliktsky?». «Hvordan kan jeg si til min kollega at hans manglende struktur gjør at fremdriften blir sterkt skadelidende?»

For at de skal kunne gi et godt svar, må du gi en liten beskrivelse av problemstillingen og bakgrunnen og gjerne være konkret på hva du ønsker at de skal bidra med. Spalten lanseres i slutten av september. Alle innsendere vil bli anonymisert før publisering. Send inn din problemstilling til: gitteogthomas@dn.no(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.