Styret i Archer har utnevnt John Lechner som ny konsernsjef, melder selskapet fredag.

Dag Skindlo utnevnes samtidig til styremedlem. Skindlo skal også ha stillingen som finans- og strategidirektør.

Archer planlegger å redusere bemanningen ytterligere med åtte til 10 prosent i andre kvartal, ifølge selskapets kvartalsrapport fredag.

Videre skriver selskapet at de fortsetter å gjennomgå investeringer, men ser fremdeles driftsinvesteringer (capex) for 2016 på 20 til 30 millioner dollar.

Investeringene i 2016 er hovedsakelig knyttet til å forlenge brukstiden til eksisterende eiendeler, samt noen investeringer som er avhengig av kontraktstildelinger.

Videre opplyser Archer at beløpet under den rullerende flervaluta kredittfasiliteten vil bli redusert til 625 millioner dollar før 30. mai 2016.

Selskapet venter at Seadrill Limited vil gi ny finansiering på 75 millioner dollar.

Følg markedet på DN Investor

Les også: - Ingen Telenor-ansatte har vært delaktig i korrupsjon

Halverte marginer for Røkkes oljeselskap

Se DNtv:

Årets mest eksklusive cabriolet
I Mercedes-AMG S 63 cabriolet får du en voldsom motor med voldsom lyd til en voldsom pris.
02:04
Publisert:

Slik blir den nye terminalen på Gardermoen
Om et år kan du ankomme nye terminal nord på Gardermoen. Bygget preges av moderne arkitektur og nye tanker for hvordan samme terminalbygg kan brukes for både innenlands- og utenlandspassasjerer.
01:51
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.