PROSAFE PÅ PENGEJAKT
-Det er betydelig usikkerhet slik markedet er nå, så da er det greit å ha en krigskasse klar, sier analytiker Knut Erik Løvstad i Fondsfinans. (FA side 12)

NY SEADRILL-RIGG BLIR PÅ VERFTET
North Atlantic Drilling og Jurong-verftet er blitt enige om stillstand for «West Rigel». -Drømmescenariet var at de skulle kansellere hele riggen, sier Truls Olsen i Fearnleys. (FA side 32)

«FANTASTISK REISE» ER OVER
John Fredriksens shippingnestor Jens Martin Jensen slutter. Det skjer samtidig som to Fredriksen-rederier slås sammen. (DN side 20)
Les mer: «Fantastisk reise» er over dnPlus

RØKKE ER GODT FORNØYD
Kjell Inge Røkke protesterte høylytt da Det norske oljeselskap valgte verft i Singapore til å bygge toppdekket på Ivar Aasen-plattformen. Nå er det nesten ferdig - innenfor avtalt tid og budsjett. (FA side 4-5)

HAR STÅLTRO PÅ HYDROGEN
Elbiler er bare en mellomstasjon, mener Øystein Stray Spetalen og Odd Reitan. Nå går de sammen for å bygge fyllestasjoner for hydrogenbiler. (DN side 14-15)
Les mer: Har ståltro på hydrogen dnPlus

MENER BESTE BUD TAPTE
NHH-professor Thore Johnsen mener minoritetsaksjonær Havila hadde det beste budet på Fjord1 allerede før det kom med et høyere bud. (DN side 16-17)
Les mer: Mener beste bud tapte dnPlus

UTSATT LEVERING GIR PERMITTERING
En kunde av Havyard har ikke fått på plass finansiering av supplyskipet som er bestilt, og må skyve på leveringen. Det betyr permitteringer ved verftet i Sogn. (FA side 41)

VIL BETALE GODE UTBYTTER
Lakseprisen er ventet å ligge på rekordhøye 50 kroner kiloen i snitt i første kvartal neste år. Analytiker Kjetil Lye er positiv til alle lakseaksjene. (FA side 58-59)

Les også:
Asia i dag: - Verdensøkonomien mer stabil enn det kan virke
Tørke truer Sør-Europa
Ekspert spår at hele EU-samarbeidet vil bryte sammen
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.